Duurzaamheid

Verantwoordelijkheid

We dragen allen onze verantwoordelijkheid in het zorg dragen voor onze planeet.

Organische meststoffen zijn in alle opzichten goed voor de toekomst van onze planeet. Onze grondstoffen zijn van natuurlijke oorsprong en we beschikken over een energiezuinig machinepark dat draait op 100% groene energie. We proberen eveneens al onze leveranciers dicht bij huis te selecteren om onze ecologische voetafdruk zo minimaal mogelijk te houden.

Om duurzame handel te garanderen, en onze klanten daar ook inzicht in te geven, zijn we lid van Sedex en hebben we eveneens de SMETA audit doorlopen.

Deze organisatie audit volgende peilers met oog op duurzame handel: Labour Standards, Health & Safety, Business Ethics, The environment.

Neem contact op

Onze beloftes

Less is more

Bemest minder, met méér resultaat. In functie van de toekomst van onze planeet moeten we goed omspringen met de beschikbare grondstoffen. We vinden het van groot belang om op uw maat een geoptimaliseerd bemestingsplan te ontwikkelen.

Renewable sources

95% van onze grondstoffen komen vanuit hernieuwbare materialen. Onze leveranciers ondergaan een grondige kwaliteitscontrole en worden regelmatig ge-audit. We zijn steeds op zoek naar nieuwe, natuurlijke grondstoffen.

100% green energy

Onze productie wordt aangestuurd met 100% groene energie.

Education

Opleiding, dit van onze werknemers, maar ook van onze klanten. Het is belangrijk een bewustwording te creëren rond duurzaamheid. Dit start in onze fabriek met een opleiding van onze werknemers rond recyclage, duurzaam gebruik van elektrische toestellen en heftrucks. Verder stimuleren wij onze klanten om voor producten te kiezen met een maximum aan hernieuwbare grondstoffen.